H.C. Wulff  – Svendborg

Vindmøller, biogasanlæg og manglende borgerinddragelse

Mit aktive engagement i politik startede tilbage i 2009, hvor processen og beslutningsgrundlaget bag opførelsen af to vindmøller på nabogrunden til vores nyopførte hus på Sydtåsinge fik mig op af stolen. For på trods af forhåndstilkendegivelser af, at der ikke kom store vindmøller op i området, da det blandt andet er et natura 2000 område og tæt på kysten, så gav Svendborg Kommune alligevel tilladelse til, at der blev rejst to vindmøller klods op af vores nye hus. Det syntes jeg var meget forkert, hvilket blev startskuddet på min interesse for at være aktiv og blande mig i politik.

Helt grundlæggende syntes jeg, at der mangler borgerinddragelse og respekt for vores nærdemokrati i den kommunalpolitiske forvaltning. Det er mit helt store ønske, at vi får gjort noget ved det, så borgerne reelt bliver hørt og lyttet til og at der bliver handlet der efter. Der er stærkt brug for, at vi alle er mere bevidste om, at kommunen er til for borgerne og ikke omvendt.

Tandklinik med vokseværk

Jeg kom til Svendborg i 2002 sammen min kone Grace efter at have været på Grønland i 3 år. Jeg er uddannet tandlæge og da det blev muligt at købe en anpart i en tandklinik i Stenstrup slog vi os ned på Tåsinge, hvor vi i dag bor med vores to drenge og en god håndfuld dyr af forskellig størrelse. Anparten i tandklinikken er siden blevet til det som hedder Tandklinikken-Sydfyn, hvor jeg i dag sammen med ca. 14 ansatte driver tandklinik i Stenstrup og Vindeby. Ved siden af arbejdet med tandklinikken arbejder jeg som konsulent for andre tandklinikker, hvor jeg bruger min erfaring som leder til at rådgive andre tandlæger i ledelse og organisering af tandklinikker. 

Med udsigt til det sydfynske øhav.

Sydfyn og det Sydfynske øhav har altid haft en plads hos min familie og jeg. Ja – det er vel nærmest kommet ind med modermælken kan man sige, da min morfar var sejlskibskaptajn med udgangspunkt i Troense. Så derfor er det også helt naturligt for mig, at når der står ferie og fritid på kalenderen, så går det med hele familien ud i øhavet i vores sejlbåd, som ligger i Vindeby Havn.

Politik

”Ønsket om borgerinddragelse og mere nærdemokrati blev starten på min aktive politiske karriere. ”

The form you have selected does not exist.